Dahle Gård

 
pod album free download

diams__confessions_nocturnes_

pmurraymicrobiologiamedicapptnaruto shippuden season 102
Dahle Gård

Om Gården

E-post Skriv ut PDF

Velkommen til Dahle gård, gardsbruket ligger oppe i Dalbotn i Sømna kommune. Vi produserer melk og kjøtt. I 2003 bygde vi om driftsbygningen til løsdrift for melkeproduksjon og liggeavdeling for ho dyra. Vi har 15 ammekyr som er krysset opp fra NRF til å begynne å få noen renrasa dyr av rasen Simmental. I tilleg til melk og kjøtt driver vi noe leiekjøring innen brøyting om vinteren ,og noe arbeid i våronna ,sånn som steinplukking og gras og åkersprøying med traktorsprøyte.

På bruket er vi en familie på fem som bor og driver den daglige produksjon, i tilleg bor det en kårkall i nabohuset til hovedbygning som er med i arbeidet i onnenne.

Dalbotn ligger i Sømna kommune som er Nord Norges største når det gjelder landbruksproduksjon. Kommunesenteret ligger i Vik der sentralskolen ligger og komunehuset. Der finner vi også kirken og omsorgs senteret i bygda. Berg er tettsted nr to, der ligger barneskolen , Felleskjøpets lager,A-K maskiner, plastsveis,og annlegget til Tine meierier som er stor på hvitostproduksjon

pos da cantiere da scaricare gratiskojatopfp lay it down rar 4sharedprg lecce copiaperm2m trade hack Sist oppdatert ( fredag 07. november 2008 18:41 )
 

Hovedmeny

Brukerkonto


Spørreundersøkelser

Skal du bygge om til løsdrift
pimp music video uncut free downloadpj parrish ebooks downloadsdahlegard.no/strattun-larry-w-mays/ hifi camp boys be ambitious downloadpodirio2012downloadlastpdf14 ALD indian xx porn movie
 

Besøkende

Vi har 2 gjester her nå

Siste nytt

Mest populær

pelarskidnevnikpdffinalpdf

thugseduction fall through drama rpp aqidah ahlak ma assalam 20112012dahlegard.no/antioue-ben-10-sex-porn-3gp/